Film/TV
0

Doživite najljepše čari ljeta uz OBN televiziju

Klix.ba
Ovog ljeta OBN televizija je svojim gledateljima pripremila pravo ljetno osvježenje. Od nedjelje do četvrtka, u terminu od 17:30 sati, gledatelji imaju priliku pogledati priloge sa mora, razglednicu sa najljepšim plažama i zalascima sunca, urnebesne zabave, interesantne prolaznike, sočne tračeve...

Ove sedmice ekipa OBN televizije se nalazi u Dubrovniku i do sada su posjetili najpoznatije djelove ovog grada. S obzirom na to da je Dubrovnik dodan na UNESCO-ovu listu svjetske baštine, ekipa OBN televizije je s razlogom izabrala upravao ovaj grad kako bi svojim gledateljima pružila odmor za oči, priče koje će ih zabaviti, nasmijati, oraspoložiti i zadržati uz TV prijemnike.

Novinari i voditelji Adela Čehović, Saša Martić i Aladin Idrizović do sada su posjetili najzanimljivije restorane, klubove, hotele, plaže, ulice i dućane. Kako vidi Dubrovnik i kako izgleda jedan njegov dan na moru pokazao je Dževad Poturak, najbolji bosanskohercegovački kickbokser, koji je samo jedna od osoba koje će ekipu OBN-a provesti kroz najljepše gradove Hrvatske i Crne Gore.

U narednom periodu u okviru ljetnih pustolovina OBN će donijet ekskluzivne priče i zabavu sa otoka Hvara, iz Makarske i Budve, gdje će izroniti svaki biser upakiran u zanimljivu priču, kako bi svi zajedno uživali uz TV ekrane. Tako će postati "službeni pokrovitelj“ ljeta 2013, uz sat i po programa kojem niko neće moći odoljeti.