'Dječaci i djevojčice sami'
0

Djeca prepuštena sama sebi u reality showu

Sarajevo-x.com
Najnoviji reality show koji je zaprepastio javnost sinoć se počeo prikazivati na britanskom Chanellu 4, a učesnici showa su djeca u dobi od osam do 11 godina koja su prepuštena sama sebi.

Kao i u svakom drugom showu Big Brothera, kamere su konstatno upaljene 24 sata i prate svaki korak, svađu, tučnjave i mnogo plača i nesuglasica različite vrste dok to putem malih ekrana prate i njihovi roditelji, piše Daily Mail.

Niti jedan od roditelja, bez obzira što imaju puno pravo na to, nije prekinuo sudjelovanje svog djeteta u ovom kontroverznom reality showu.

'Boys And Girls Alone' ili 'Dječaci i djevojčice sami', kako se zove show, zasad je snimljen u četiri epizode. Neke snimke su već iscurile u javnost, a jedna od scena je već izbačena zbog scene nasilja. Naime, jedan je dječak snimljen kada je krenuo s nožem na svog sustanara, također dječaka.

Mediji navode da ne nedostaje i ostalog međusobnog maltretiranja i neprestanog plača i jecanja kojima djevojčice i dječaci preklinju da ih se vrati nemarnim roditeljima.

Udruženja za zaštitu djece razočarana su producentima i strahuju za dobrobit djece u showu.

'Djeca su pod stalnim nadzorom i ne mogu doći u životnu opasnost. Imaju momente nestašluka , ali nemojte misliti da će se show pretvoriti u horror film', izjavio je glasnogovornik Channela 4.