Film/TV
0

“Divljaci na kotačima“ od četvrtka u Meeting Pointu

Sarajevo-x.com
Scena iz filma “Divljaci na kotačima“
Scena iz filma “Divljaci na kotačima“
U kinu Meeting Point u četvrtak, 19. aprila stižu Divljaci na kotačima. Film reditelja Walta Beckera publika će na repertoaru ovog sarajevskog kina moći pogledati u redovnim terminima od 19 i 21 sat.

Riječ je o filmu koji je od početka prikazivanja zaradio više od 152 miliona dolara i koji važi za jednu od najboljih komedija u ovoj godini.

Velikom uspjehu filma doprinijele su i zvijezde ove pustolovne komedije o grupici sredovječnih prijatelja koji odluče začiniti svoje dosadne svakodnevne živote izletom na motorima, a oni su: Tim Allen, John Travolta, Martin Lawrence i William H. Macy.

Napokon se odlučivši na dugo priželjkivani odmor od svojih stresnih poslova i porodičnih odgovornosti, njih četvorica ne mogu dočekati slobodu otvorene ceste. Kada četvorka, mnogo više naviknuta na mekane fotelje nego na sjedalo motora, krene na ovo jedinstveno životno putovanje, otkrivaju potpuno novi svijet, u kojem ima mnogo stvari koje nisu nimalo priželjkivali.

Putovanje počinje biti pravi izazov njihove domišljatosti i sreće, pogotovo tokom slučajnog susreta s Del Fuegosima, stvarnom motorističkom bandom koji nisu nimalo zabavljeni novopečenim motoristima.

Uloge u filmu Divljaci na kotačima ostvarili su i: John C. McGinley, Ray Liotta, Marisa Tomei...

U terminu od 17 sati publika u Meting Pointu može pogledati film Obitelj Robinson koji se prikazuje i u okviru porodičnog kina subotom i nedjeljom od 12 i 14 sati.

Obitelj Robinson je o animacijska komedija iz radionice Walt Disney Feature Animaton koja je ostvarila izuzetan uspjeh u kinima širom svijeta. U kinu Meeting Point, publika može pogledati verziju sinhronizovanu na hrvatski jezik.