Film/TV
15

Dejana Talk Show: Reci zbogom naočalama

Dejana Talk Show i ove sedmice donosi interesantne teme, subota je rezervisana za priču oftalmologiji, a nedjelja je posvećena svim tetkama svijeta.

Refraktivna hirurgija kod djece je odavno prestala da bude koncept koji treba dokazivati i uveliko već je postala standard za decenije koje dolaze. Specijalna bolnica Sveti vid odavno nam je donijela nove mogućnosti savremene oftamologije, uvela nove standarde na ove prostore i postavila smjernice za nove ciljeve u oftalmologiji. Iako odavno već standardna procedura u savremenoj oftalmologiji, primjena lasera u korekciji dioptrije, na našim prostorima i dalje budi veliko interesovanje među pacijentima i ljekarima. Kako reći zbogom naočalama saznajte ove subote, 20.02.2016. od 17:30h u Dejana talk show.

Kod mnogih pojam tetka povezuje se sa najljepšim iskustvima i najtoplijim emocijama. Nju svi osjećamo kao drugu majku. Tetka je neko ko zna da voli, mazi i razumije, da opravda nestašluk i sačuva tajnu, zna da se igra i da posavjetuje. Nedjeljno izdanje Dejana talk showa je oda svim tetkama a na programu OBN TV je u nedjelju 21.02.2016. od 17:30h.