Film/TV
2

Dejana Talk Show: Oftalmologija i učesnici realityja su ovosedmične teme

Sponzorirani članak
Ukućani Velikog Brata i Big Mama House gosti su u nedjeljnom Dejana talk show. Subota je rezervisana za malu školu oftalmologije.

Kroz malu školu oftalmologije tokom proteklih godina, u Dejana talk show mogao se saznati veliki broj tajni našeg oka. Doktori, vrhunski specijalisti Specijalne bolnice Sveti Vid razotkrili su čarobni svijet oftalmologije i pokazali su brojne situacije kada ova ustanova mijenja ljudsku sudbinu u bolju i sretniju. Dejana talk show ove subote 23.01.2016. je na programu OBN TV od 17:30h.

Postoje oni periodi u životima ljudi, koji ih preokrenu naglavačke, koji skrenu sa puta kojim se kreću, na neki sasvim novi kolosjek. Ovonedjeljni gosti Dejane Rosuljaš su za samo nekoliko nedjelja potpuno promijenili svoje životne priče, i našli se u centru interesovanja široke javnosti, zahvaljujući sopstvenoj hrabrosti, talentu, možda i egzibicionizmu. ali i magičnoj moći televizije, kao najmoćnijeg medija koji je čovječanstvo izmislilo. Oni su reality zvijezde učesnici Big Mama House i učesnici posljednjeg Velikog Brata.

Jedna od najkontroverznijih učesnica posljednjeg Velikog Brata Stefani u emisiji otkriva zašto se zapravo seksala sa Ervinom: "Bila sam pijana i ničeg se nisam sjećala, ali kad je već cijeli Balkan vidio kako se seksam s Ervinom, napravila sam to opet da se i ja mogu sjećati", kazala je Stefani.

Nedjeljno izdanje Dejana talk showa je na programu OBN TV od 17:30h.