Film/TV
0

Dejana Rosuljaš: Najvažnije mi je da zabavim gledatelje

Sarajevo-x.com
Dejana Rosuljaš, simpatično lice OBN televizije u razgovoru za "TV antenu", otkrila nam je mnoge pojedinosti o projektu na kojem trenutno radi, kao i planovima za budućnost.

Mnogi gledatelji Dejanu Rosuljaš su upoznali kroz mnoge projekte OBN televizije, te se slobodno može reći da je do sada zaradila status zaštitnog lica istoimene televizije.

Svojevremeno je radila na velikim i jako gledanim projektima, kao što su "Zvijezde plešu", "Red carpet"“, "OBN star model by Dejana Rosuljaš", kao i mnogi drugi.

Danas je uspješna voditeljica talk show-a, "Dejana talk show", i na pitanje koliko je zadovoljna trenutnim angažmanom na televiziji odgovara: "Najvažnije mi je da zabavim gledatelje. Danas većina ljudi živi brzim tempom života, i ukoliko neko provede sat vremena ispred malih ekrana, želim da to vrijeme za gledatelja bude kvalitetno utrošeno".

Iako su proteklih dana mediji pisali o privatnom životu ove lijepe voditeljice, ona se na to mnogo ne obazire. Kako nam je kazala, potpuno se predala poslu a veliku ima od svog kolege asistenta Gorana Glihe. Gliha joj pomaže pri organizaciji emisije, te često pronalazi zanimljive goste koji će svoja iskustva podijeliti s brojnim gledateljima.

"No, u toku je već treća sezona, i nije rijetkost da se gledatelji i sami javljaju, jer žele podijeliti zanimljive životne situacije s drugim ljudima. Stvorili smo povjerenje kod ljudi, i to je jako važno", dodaje mlada voditeljica. U planu su, saznajemo i emisije o nestalim osobama. Kroz emisiju će se pokušati skrenuti pažnja šire javnosti na problem nestalih osoba. Potrebno je uključiti medije u ovaj problem kako bi na koncu pomogli žrtvama, odnosno nestalim te njihovim porodicama. Očekuje se veliki odaziv kod gledatelja, odnosno velika gledanost emisije i zato se nastojim spremiti što bolje, kako bi u svakom trenutku održala pažnju gledatelja.