Film/TV
0

Crowe i Cage najveći filmski gubitnici

Sarajevo-x.com
Oskarovci Russell Crowe, Nicolas Cage i Sean Penn ove godine glumili su u nekim od najvećih filmskih promašaja na box-officu, što dokazuje da ni velika imena nisu uvijek predodređena za uspjeh filma.

Crowe je glumio u romantičnoj komediji ''A Good Year'', Cage u horor remakeu ''Wicker Man'', a Penn u političkoj sagi "All the King's Men", ali nijedan od ovih filmova nije naišao na dobru kritiku.

Poznati režiseri, kao što su M. Night Shyamalan ("Lady in the Water")i Wolfgang Petersen ("Poseidon"), su također zabilježili fijasko sa svojim ovogodišnjim filmovima.

Na listi 10 najvećih filmskih promašaja ove godine, našli su se i "Basic Instinct 2" - nastavak erotskog trilera, "Flyboys" - avijacijska priča iz Prvog svjetskog rata, "Flushed Away" - animirani film, "The Fountain" - transcendentalna ljubavna priča, te "Freedomland'' - urbani triler.

Magazin Variety, koji je napravio listu, navodi da je osnovni kriterij za odabir najvećih filmskih promašaja bio odnos između zarade i troškova snimanja filma.