Film/TV
0

Craigova uloga Bonda pod znakom pitanja

SRNA
Daniel Craig i Sam Mendes 8Foto: AFP)
Daniel Craig i Sam Mendes 8Foto: AFP)
Reditelj Sam Mendes izjavio je da će se vratiti projektu snimanja 23. filma o tajnom agentu 007, koji je ranije napustio zbog finansijskih teškoća studija MGM, ali da nije sigurno da će Daniel Craig ponovo tumačiti Bonda.

Poslije Javiera Bardema, koji će vjerovatno igrati negativca u narednom filmu o Jamesu Bondu, i Ralph Fiennes bi se mogao naći u glumačkoj ekipi, piše britanski "Daily mail".

Fiennes, čiji će rediteljski debi "Coriolanus" biti prikazan na Berlinalu, već je sarađivao u pozorištu sa Samom Mendesom kojem je povjerena režija 23. filma o tajnom agentu 007.

"To će biti prvi iz nove generacije filmova o Bondu. Mendes ima ideju da film pomjeri na mračniju teritoriju, gdje su likovi moderni, zreli i izazovni", izjavio je jedan od holivudskih zvaničnika. 

Uloga koju bi igrao Fiennes "izuzetno je složena i samo glumac velikih sposobnosti i vještine  mogao bi da je odigra - a Ralphovo ime je na vrhu naše liste", kaže ovaj holivudski zvaničnik.

Holivudski studio MGM saopštio je da će svoj novi film o Jamesu  Bondu uvesti u bioskope 2012. godine, objavio je danas dnevnik "Hollywood Reporter".

Studio, koji je u srijedu podnio zahtjev za proglašenje bankrota, obećao je da će poslije tog, 23. filma o Bondu, svake druge godine snimati po jedno ostvarenje o legendarnom špijunu.