Za potrebe serije
0

Clooney se vratio u "Hitnu službu"

Sarajevo-x.com
Geroge Clooney se još jednom pojavljuje u ulozi šarmantnog pedijatra Douga Rossa u američkoj hit seriji "Hitna služba". No, nažalost on se u seriju vratio samo na kratko kako bi utješio svoju djevojku Carol Hathaway koju inače glumi Julianna Marguiles.

Seksi doktor Doug Ross još jednom se pojavio u Hitnoj službi. Naravno, glavnog zavodnika nije mogao odglumiti niko drugi do neodoljivi George Clooney.

Ovo je ujedno i posljednja, 15. sezona serije "Hitna služba" koja je jedno vrijeme bila na vrhu gledanosti, no ona već godinama sve više gubi na kvaliteti, a u međuvremenu ju je napustila i cijela glumačka postava s početka serije.

Inače, šarmantni Clooney je 1999. godine napustio "Hitnu službu", te se posvetio filmskoj karijeri. I prije ovoga je dobivao ponude da se vrati u popularnu američku seriju, koja ga je i proslavila, no odbijao je sve do ove posljednje.

Osim njega za potrebe snimanja serije vratila se i Julianna Margulies, u ulozi njegove djevojke Carol Hathaway, s kojom ima blizance, kao i Anthony Edwards koji je tumačio lik dr. Marka Greenea.