Film/TV
0

CineStar TV Premiere kanali stižu u Bosnu i Hercegovinu

Klix.ba
Filmski kanali CineStar TV Premiere 1 i 2 u HD rezoluciji stižu u Bosnu i Hercegovinu i bit će dostupni Telemach korisnicima od 1. septembra. Sa više od 100 televizijskih filmskih premijera i kino hitova godišnje CineStar TV Premiere kanali predstavljaju pravi izbor za sve filmofile.

CineStar TV Premiere 1 i 2 su filmski kanali koji pružaju odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja - najveće holivudske hitove, najatraktivnije filmske naslove europske kinematografije, ekskluzivne specijalne emisije i odlične serije.

Neki od premijernih hitova koji će se emitovati tokom jeseni su Sicario, nominovan za prestižnog Oscara, posljednji nastavak The Hunger Games, Heist, akcioni triler sa legendarnim Robertom De Nirom, kao i komedija Burnt sa Bradley Cooperom u ulozi strastvenog šefa kuhinje. Gledajte i naučno-fantastični triler Self/less sa Rayanom Reynoldsom i Benom Kingsleyem u glavnim ulogama. Upustite se u svijet londonskih gangstera uz Hardijev film Legend. Osim navedenih prikazivat će se i veliki hitovi kao što je Oscarom nagrađena drama The Imitation Game, još uzbudljiviji treći nastavak Taken s odvažnim Liamom Neesonom, zatim neponovljiva akcija The Expendables 3 sa Sylvesterom Stalloneom i Jasonom Stathamom.

Ne smijemo izostaviti ni vrhunsku ratnu dramu Fury sa Brad Pittom, potom zanimljivu dramu po istinitoj priči Kidnapping Mr. Heineken sa genijalnim Anthony Hopkinsom, biografsku dramu Rush o nezaboravnom rivalstvu Nikija Laude i Jamesa Hanta, napeti akcioni triler John Wick sa Keanom Reevesom u opasnoj glavnoj ulozi, kao i neizostavnog dobitnika Oscara film Zero Dark Thirty, te brojne druge svjetski popularne filmske naslove.

Kanali Cinestar TV Premiere 1 HD i Cinestar TV Premiere 2 HD će biti uključeni u Duo i Trio Grande pakete Telemacha i to Trio Grande Extra i Premium pakete, Duo Grande Family i Extra pakete.

Telemach je pripremio i posebnu pogodnost za sve nove korisnike Trio Grande Family, Duo Net Grande i Duo Tel Grande paketa, kao i postojeće korisnike ovih paketa koji obnove ugovor, u vidu promotivnog gledanja kanala Cinestar TV Premiere 1 i 2 čak 24 mjeseca.

Pored ove pogodnosti, svi korisnici D3 Start paketa, prvih mjesec dana imat će priliku uživati u Cinestar Premierama.