Mostarci oduševljeni kinom
2

CineStar Mostar u sedam dana posjetilo 14.500 ljubitelja filma

Sponzorirani članak
Nevjerovatan rekord posjećenosti ostvario je CineStar Mostar u prvoj sedmici. Prvi multipleks CineStar van granica Hrvatske i 11. multipleks CineStar te prvo multipleks kino u Mostaru, u samo sedam dana posjetilo je rekordnih 14.500 ljubitelja filma.

Mostarci nakon dugih dvadeset godina opet imaju kino i to multipleks s pet zvjezdica. S obzirom na rekordnu posjećenost i veliki broj rezervacija, očito je da je i ovoga puta prepoznat kvalitet CineStara. Osim najboljih tehničkih uvjeta, bogate ugostiteljske ponude i najnovijih filmskih hitova, Mostarci mogu uživati i u dodatnim pogodnostima, akcijama i ponudama kako bi uvijek osjetili ultimativni doživljaj filma i iskustvo s pet zvjezdica u svakom smislu.

"Od početka smo vjerovali u uspjeh našeg multipleksa u Mostaru, ali moram priznati da su ovakvi rezultati nadmašili naša očekivanja. Iznimno nam je drago da su Mostarci prepozali naš kvalitet i da uživaju u najnovijim filmskim ostvarenjima u CineStaru Mostar", izjavio je Hrvoje Krstulović, član Uprave Blitz CineStara, povodom objave rezultata posjećenosti CineStara Mostar.

CineStar Mostar je jedanaesti multipleks CineStara, a prvi je van Hrvatske, nalazi se u trgovačkom centru Mepas Mall. CineStar Mostar je u potpunosti digitalizirano kino sa pet dvorana, ukupnog kapaciteta 700 sjedišta. Čak tri dvorane su opremljene RealD 3D tehnologijom, a CineStar i u Mostaru predstavlja svoju ultimativnu kinodvoranu, CineStar eXtreme, s gigantskim platnom od 100 m².

Više o CineStaru Mostar i programu filmova možete pročitati ovdje.