Film/TV
0

CineStar Mostar slavi prvi rođendan

Klix.ba
CineStar Mostar će u ponedjeljak, 5.augusta, zajedno sa posjetiteljima proslaviti prvi rođendan.

Bit će to velika i brojna proslava jer za rođendan CineStar časti svoje vjerne posjetitelje koji za svaku kupljenu ulaznicu drugu dobivaju na poklon.

CineStar Mostar svečano je otvoren 25. 7. 2012. i do danas ga je posjetilo gotovo 270.000 posjetitelja. U godinu dana prikazano je ukupno 145 filmova različitih žanrova.

"S ponosom možemo istaknuti da je najgledaniji film od otvaranja bio hit iz Hrvatske 'Sonja i bik', a njega u stopu slijedi animirana avantura koja je oduševila najmlađe, 'Ledeno doba 4: Zemlja se trese'. Treća po gledanosti bila je ekranizacija bezvremenskog romana J.R.R. Tolkiena, 'Hobit: Neočekivano putovanje'. Osim filmova, prikazano je i 20 specijalnih programa, većinom opera i baleta, objedinjenih pod nazivom Spektakli", saopćeno je iz CineStara i pozivaju sve posjetitelje da u ponedjeljak zajedno proslave prvu godišnjicu i uživaju u filmovima.

Izbor je odličan, a preporučuju SF avanture "Wolverine" i "Bitka za Pacifik", urnebesne "Red 2" i "Specijalne agentice" te romantičnu komediju "Ljubav na francuski način".