Film/TV
4

VIDEO / Cinema City prikazuje filmove "Croods 3D", "Jack ubica divova" i "Pad Olimpa"

Klix.ba
Posjetitelji Cinema Cityja u protekloj sedmici uživali su u komediji "Vrati mi ime" (Identity Thief), od režisera filma "Kako se riješiti šefa".

Ništa manje nije bio posjećen ni novi misteriozni triler "Let" (Flight), sa oskarovcem Denzelom Washingtonomom u glavnoj ulozi, kao i kriminalistička komedija "Mafijaši starog kova" (Stand Up Guys), koji su predvodili repertoar Cinema Cityja od 14. marta.

U novoj filmskoj sedmici za sve naše posjetitelje donosimo najnovija filmska ostvarenja.

Avantura počinje uz novi animirani film iz radionice DreamWorks, "Croods 3D". Sinhronizovana priča o prvoj porodici na svijetu koja će krenuti u pustolovinu, kako bi otrkrila svijet. Čarobni svijet životinja, nevjerovatna priroda i zanimljivi karakteri članova porodice Croods odvest će vas na nezaboravno putovanje. Zabavnu avanturu "Croods 3D" možete pogledati pretpremijerno u Cinema Cityju 23. i 24. marta. Pretprodaja kinoulaznica počinje od 20. marta na blagajnama Cinema Cityja.

Od režisera filma "X-men" dolazi nam nova fantazija "Jack ubica divova" (Jack the Giant Slayer 3D), priča o ratu koji je nastao kada je mladi farmer slučajno otvorio vrata između našeg svijeta i strašnog svijeta divova. Oni su prvi put u mnogo stoljeća pušteni na Zemlju sa najsnažnijom željom da je osvoje. U borbi za kraljevstvo, svoje ljude i ljubav princeze Jack će se suočiti sa ratnicima za koje je mislio da postoje samo u legendama. Jack kreće u bitku života da spriječi divove u njihovoj namjeri, od 21. marta na repertoaru Cinema Cityja.

U ponudi je i "Pad Olimpa" (Olympus Has Fallen), novi napeti akcioni triler. Bivši pripadnik specijalnih jedinica Mike Banning morao je zbog posljedica tragične nesreće u kojoj su sudjelovali sam predsjednik i prva dama SAD-a odstupiti s mjesta predsjedničkog tjelohranitelja. Međutim, u trenutku kad teroristi preuzimaju Bijelu kuću Benning se nađe zatočen unutar njenih zidova. Nema drugog izbora već boriti se protiv moćno naoružanog neprijatelja kako bi spasio predsjednika i spriječio izbijanje općeg ratnog stanja. Pretprodaja kinoulaznica počinje od 20. marta na blagjnama Cinema Cityja.

Pratite nas na našoj oficijelnoj Facebook stranici i saznajte više informacija o svim dešavanjima, kao i nagradnim igrama u Cinema Cityju. Sve svoje upite možete poslati i na info e-mail: [email protected].