Film/TV
0

Cinema City: Osigurajte ulaznice za filmove "Jobs" i "Riddick"

Klix.ba
Nakon zajedničke saradnje Cinema Cityja i Ambasade Sjedinjenih Američkih Država, sinoć je upriličeno specijalno prikazivanje filma "Jobs". Pored poznatih zvanica, na premijeri su prisustvovali i poduzetnici koji se bave inovativnim tehnologijama i građanski aktivisti koji rade u Bosni i Hercegovini.

Film u kojem Ashton Kutcher glumi Stevea Jobsa, osnivača Apple Inc., priča je o usponu Stevea Jobsa od osobe koja je napustila koledž do najcjenjenijeg kreativnog poduzetnika 20. vijeka.

Njegova briljantnost, strast i energija bili su izvor nebrojenih inovacija koje su obogatile i poboljšale naše živote. Svijet je zbog Stevea bio nemjerljivo bolji. Godinu i pol nakon njegove smrti i nakon 37. godišnjice kompanije Apple, na velika platna diljem svijeta dolazi nam poznato filmsko ostvarenje. Vjerno prikazuje Jobsovu karijeru, njene uspone i padove, ali se ujedno bavi i njegovim privatnim životom, odlukama i njihovim posljedicama. Obezbjedite svoje kinoulaznice za film "Jobs" već od 10. septembra, koji počinje sa redovnim prikazivanjem u Cinema Cityju od 12. septembra

Novi SF akcioni triler "Riddick" (Riddick) na repertoaru Cinema Cityja je od 12. septembra. Ostavljen na suncem spaljenom planetu Riddick se suočava s vanzemaljskom vrstom predatora. Aktiviranjem sigurnosne zrake njegov signal primaju dva svemirska broda. Jedan nosi novu vrstu plaćenika, a drugim upravlja čovjek iz Riddickove prošlosti. Pretprodaja kinoulaznica za film "Riddick" počinje od 10. septembra.

Iskoristite specijalnu ponudu u Cinema City Café Baru u periodu 9.-15. septembra. Probajte ukusne palačinke u kombinaciji sa sokom po specijalnoj cijeni od 4 KM.

Iznenadite vama drage osobe, poklonite im druženje u Cinema Cityju. U ponudi su vaučeri od 30 i 50 KM.

Pratite nas na našoj oficijelnoj Facebook stranici i saznajte više informacija o svim dešavanjima, kao i nagradnim igrama u Cinema Cityju.