Raj se pretvara u pakao
3

Cinema City: Od 10. januara triler "Nemoguće" i drama "Gangsterski odred"

Klix.ba
Početkom 2013. godine Cinema City nastavlja za svoje posjetitelje prikazivati samo najbolja filmska ostvarenja.

Prvu filmsku sedmicu u ovoj godini predvodio je nastavak Zimskih čarolija, animirana avantura "Krš i lom" u 3D-u (Wreck – It Ralph 3D) u kojoj su uživali naši najmlađi posjetitelji. Za ljubitelje dobrih horora i protekle sedmice tu je bila najstrašnija priča producenta "Slagalice strave", "Teksaški masakr motornom pilom" (Texas Chainsaw 3D).

Od 10. januara u Cinema Cityju, počinje emitovanje novog trilera snimljenog prema istinitoj priči o preživljavanju i sudbini jedne porodice za vrijeme jedne od najvećih prirodnih katastrofa našeg vremena, cunamija na Tajlandu 2004. godine, "Nemoguće" (The Impossible). Bračni par i njihova tri sina odmor provode u tropskom raju, ali u rano jutro 26.12.2004. raj se pretvara u pravi pakao.

Nova kriminalistička drama, bez imena, bez zakona i bez milosti dolazi u Cinema City 10. januara, to je "Gangsterski odred" (Gangster Squad). Izvrsna glumačka ekipa vodi nas u Los Angeles '40-ih i '50-ih godina. Priča govori o brutalnoj borbi između gangstera i policije. Sean Penn utjelovio je jednog od najozloglašenijih kriminalaca svih vremena, a policajci nikada nisu bili markantniji i opasniji. Pretprodaja kinoulaznica počinje 8. januara na blagajnama Cinema Cityja.

Na repertoar stiže i hrvatska komedija godine. "Sonja i bik" je komedija o dvoje mladih ljudi iz različitih sredina čije se sudbine, uz pomoć bika Garonje, isprepletu. Ante je iz Dalmatinske Zagore, sin organizatora borbi bikova i vješti prodavač osiguranja, poznat je po svojoj moći uvjeravanja. Sonja je Zagrepčanka, zagrižena aktivistica u borbi za životinjska prava. Pogledajte ovu interesantnu komediju u Cinema Cityju od 10. januara.

U okviru usluge proslava rođendana, Cinema City je za najmlađe posjetitelje proširio svoju ponudu. Tako imaju priliku odabrati jedan od bogatih rođendanskih paketa, Basic, Total i Special. Sve informacije o sadržajima paketa, kao i cijenama, zainteresovani mogu dobiti na broj telefona: 060/309-47-64.

Pratite sva dešavanja i na oficijelnoj Facebook stranici Cinema Cityja. Sve upite možete poslati i na info e-mail: [email protected].