Film/TV
1

Cinema City donosi filmove "Niko 2", "Neprijatelj pred vratima" i "Zagorjela ljubav"

Ususret praznicima Cinema City i ove sedmice donosi novu snježnu avanturu za najmlađe posjetitelje.

Zabavna priča "Niko 2" (Little Brother, Big Trouble: A Christmas Adventure) je na repertoaru Cinema Cityja od 5. decembra. Niko, glavni junak, silno želi i potajno se nada da će se jednoga dana njegova mama i njegov hrabri tata, koji je član slavnih Letećih snaga Djeda Mraza, ponovo sastati i napokon postati prava porodica, koju Niko nikada nije imao. Zato se iznenadi kada mu njegova mama kaže da je upoznala jednog potpuno običnog, ali dobrog soba, koji se zove Luka i koji ima malog sina Vinka. Sljedeća vijest je da Luka i Vinko dolaze živjeti s Nikom i njegovom mamom. Nikin svijet se ruši, a on nikada više neće biti jedinac i mezimac, morat će živjeti s mlađim polubratom, što nikako neće biti lagan zadatak kada je riječ o malom, slatkom i nestašnom Vinku. Pretprodaja ulaznica je već počela na blagajnama Cinema Cityja.

Ne propustite ni novi napeti akcioni triler "Neprijatelj pred vratima" (Homefront). Bivši agent za suzbijanje narkotika s porodicom seli u miran gradić. Idila traje kratko, jer će biti prisiljen sukobiti se s bandom krijumčara droge i kraljem metha.

Naši posjetitelji će imati priliku pogledati i interesantnu komediju "Zagorjela ljubav". Razvedeni par na putu je za Grčku. Oni se međusobno ne podnose, ali sreća njihove kćeri im je na prvom mjestu. Dok njihova kćerka svakog vikenda ima svoje grčko vjenčanje iz snova, oni će se boriti za nju. Nakon erupcije islandskog vulkana Eyjafjallojökull, svi avioni su prizemljeni, a oni moraju krenuti na put za Grčku. Bit će ovo prava pustolovina. Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme.

Za sve najmlađe posjetitelje Cinema City nudi organizovanje nezaboravne rođendanske proslave. Više informacija o proslavi rođendana, kao i rezervacije termina možete dobiti na broj telefona 060/309-47-64. Oni koji ranije planiraju odlazak u kino, mogu koristiti usluge telefonskih rezervacija, svaki radni dan od 10:00 do 13:00 sati, pozivom na broj 033/567-267.

Pratite Cinema City na oficijelnoj Facebook stranici i učestvujte u nagradnim igrama. Sve upite možete poslati i na e-mail: [email protected].