Film/TV
0

"Charlijev svijet" i "Jadnici" u Cinema Cityju

Klix.ba
Nakon uspješnog Dana zaljubljenih, u kojem su uživali svi posjetitelji uz specijalnu ponudu i bogati Love paket, Cinema City novu filmsku sedmicu započinje redovnim prikazivanjem filma "Charlijev svijet" (The Perks of Being Wallflower), koji je ujedno i pretpremijerno bio prikazan u okviru kampanje Dan zaljubljenih.

Film snimljen prema bestseler romanu, moderni klasik koji bilježi vrtoglave uspone i padove odrastanja priča je o ljubavi, gubicima, strahu i nadi te nezaboravnim prijateljstvima koja nam pomažu kroz život. Izvanredni mladi glumci: Emma Watson, Logan Lerman i Ezra Miller na velika platna donose priču koja nikog neće ostaviti ravnodušnim. Za posjetitelje koji nisu pogledali ovu interesantnu dramu, pretprodaja ulaznica za film "Charlijev svijet" počinje 19. februara na blagajnama Cinema Cityja.

Od 28. februara na repertoaru Cinema Cityja je i novi mjuzikl "Jadnici" (Les Miserables), koji ima osam nominacija za nagradu Oscar. Bivši zatvorenik Jean Valjean, nakon odsluženja kazne u zatvoru, gdje se našao zato što je ukrao hljeb kako bi prehranio svoju porodicu, pokušava vratiti normalnom životu i ponovo dostići nekadašnji ugled. Pretprodaja ulaznica za film "Jadnici" počinje 19. februara na blagajnama Cinema Cityja.

Započnite dan u Caffe Baru Cinema City i uživajte u ponudi, uz dnevnu štampu, ugodnu atmosferu i bežični internet. Neka to bude vaš mirni kutak za razgovore s prijateljima, partnerima ili možda mjesto novih poslovnih mogućnosti.

Event Centar Cinema Cityja nudi organiziranje događaja kreiranog prema vašim zahtjevima. Budite drugačiji i organizirajte event u modrenom ambijetu Cinema Cityja. Zahtjev za najam dvorane možete preuzeti na web-stranici www.cinemacity.ba.

Sve informacije pratite na oficijelnoj Facebook stranici i saznajte više o svim dešavanjima, kao i nagradnim igrama u Cinema Cityju.

Sve upite možete poslati i na e-mail: [email protected].