Film/TV
0

Četvrta sezona Survivora na OBN televiziji

Sarajevo-x.com
Andrija Milošević
Andrija Milošević
Četvrta sezona Survivora na OBN Televiziji, od ponedjeljka do četvrtka u terminu od 21:00 sati, i nedjeljom 21:00 sati.

U četvrtoj sezoni najekstremnijeg serijala, 18 poznatih lica iz regiona - Srbije, Hrvatske, Makedonije i Crne Gore provešće više od mjesec dana pakla na divljim ostrvima Kostarike. U ovogodišnjoj "Survivor" avanturi, Andriji Miloševiću se pridružila i koleginica iz Hrvatske, voditeljica Marijana Batinić.

Boriće se za goli život, jedni protiv drugih, sa istim ciljem: Preživi, pobijedi i osvoji vrijednu novčanu nagradu! Unutrašnje borbe, borba sa prirodom, neslaganja i svađe, svakodnevno će zagorčavati život takmičarima. Njihova izdržljivost, smijelost, snalažljivost i volja biće neprekidno na testu. Razmaženost se neće tolerisati, jer u "Survivoru" nema povlastica čak ni za poznate. Dnevne borbe donosiće male nagrade i olakšavati život na svega nekoliko sati, dok će sve ostalo biti samo puko životarenje.

Pravila igre: Daleko od civililzacije muški i ženski takmičari se bore da prežive. Samo jedan postaje pobjednik i odnosi vrijednu nagradu. Na samom početku serijala, takmičari se dijele u dva plemena koja svakodnevno odmjeravaju snage boreći se za dominaciju. Igre za nagradu olakšavaju im život u izolaciji, a igre za imunitet spašavaju od odlaska na Plemenski savet i gubljenja jednog člana plemena. Vremenom plemena se stapaju u jedno i tada takmičenje prerasta u pojedinačno nadmetanje.

Egzistencija: U potpunoj izolaciji, opremljeni samo minimalnim sredstvima za preživljavanje, takmičari su prinuđeni da se snalaze. Sklonište, koje ih štiti od kiše, vetra, životinja i predstavlja mesto za počinak, grade od materijala koji pronađu u neposrednom okruženju. Šta će biti na dnevnom meniju zavisi isključivo od njihove sposobnosti da u prirodi prepoznaju plodove koji su jestivi, umešnosti da dođu do pljena bez odgovarajućeg pribora i vještine da ga pripreme. Ukoliko ne nauče da pale vatru kao naši preci, ili je ne osvoje u borbama, njihova ishrana biće siromašna i nedovoljna. Na bube, insekte i stvorenja koja gamižu, a često i ujedaju, moraju da se naviknu. Mnoge navike iz civilizacije, ovde će morati da budu zaboravljene.