Kurir
0

Ceca ipak u "Operaciji Trijumf"

Sarajevo-x.com
Foto: Kurir
Foto: Kurir
Prema pisanju srbijanskog Kurira, srpska estradna zvijezda Svetlana Ceca Ražnjatović trebala bi gostovati u regionalnom reality showu "Operacija Trijumf", a producenti smatraju da će gledanost ovog showa drastično porasti.

Jedna od najvećih srbijanskih muzičkih zvijezda Svetlana Ražnatović, prema nekim najavama, mogla bi se već ove sedmice pojaviti kao gost u “Operaciji Trijumf”, saznaje Kurir od izvora bliskih produkciji "Emotion".

Ceca bi, naime, trebala da uđe na akademiju tokom narednih dana, ali ne kao gost tokom gala večeri, već kao gošća ukućana na OT akademiji.

Podsećanja radi, mediji su nedavno najavili da bi Ceca mogla biti gošća jedne od narednih gala večeri, ali je cijela priča, smatra Kurir, odmah ispolitizovana, a jedan od emitera showa Federalna televizija zaprijetila je "Emotionu" raskidanjem ugovora ukoliko se pjevačica zaista pojavi kao gost.

Kurir podsjeća kako se Ceca već pojavila na Federalnoj televiziji u emisiji "60 minuta" te tvrdi kako je to bila jedna od najgledanijih emisija Federalne televizije, pa im je sada nejasno zašto FTV diže toliku prašinu oko cijele priče.

"Nova TV iz Hrvatske neće praviti probleme, jer oni ionako jedva čekaju da urade intervju sa Cecom, ali FTV je i dalje sporna. "Emotion" će se sa Cecom dogovoriti i utvrditi tajming već ovih dana - zaključuje Kurirov izvor.