"Seks i grad 2"
0

Carrie i Faca usvajaju dijete iz Maroka?

Sarajevo-x.com
Carrie Bradshaw je zamijenila New York za novu lokaciju koja ne može biti različitija od grada u koji je zaljubljena.

Napustivši Manhattan na nekoliko sedmica, američke glumice Sarah Jessica Parker i Cynthia Nixon viđene su na snimanju dijelova popularnog filma "Seks i grad 2" u centru Marrakeša u Maroku.

Pazeći na stil odijevanja u ovoj muslimanskoj zemlji, Carrie je zamijenila svoje kratke suknjice za jednu dužu, a bolero je sakrivao njena ramena, piše Daily Mail. Ipak, nije se odrekla svojih voljenih visokih potpetica.

Njena prijateljica iz serije i filma, Miranda, obukla je bijelu kombinaciju i stavila šešir, dok je šetala glavnim trgom Marakeša Djemaa El Fnaom.

Producenti filma o četiri moderne dame koje upadaju u razne neprilike s muškarcima nisu željeli otkriti šta to Parkerova i Nixonova tačno snimaju u Maroku.

Špekuliše se da Carrie i njen novi suprug John Preston (Faca) putuju u ovu afričku zemlju kako bi usvojili dijete.

Dizajnerica kostima za seriju "Seks i grad", Patricia Field, kratko je izjavila: "Snimat ćemo tamo oko šest sedmica. Vjerovatno ćete vidjeti trbušni ples i beduine."

Osim Marakeša, ekipa filma će posjetiti Erfoud i Rabat, a snimanje drugog dijela filma počelo je u New Yorku prije dva mjeseca.