Film/TV
0

Bruce Willis dobio zvijezdu na "Hollywood Walk of Fame"

Sarajevo-x.com
Okružen porodicom, prijateljima, dragim kolegama i mnogobrojnim obožavateljima, hollywoodski zavodnik Bruce Willis dobio je svoju zvijezdu na poznatom hollywoodskom šetalištu "Walk of Fame".

Ceremoniji su prisustvovali njegova bivša supruga Demi Moore sa novim mlađahnim suprugom Ashtonom Kutcherom i djecom, Ben Affleck, Kevin Costner, Sylvester Stallone, Don Johnson i Billy Bob Thornton.

"Često sam dolazio ovdje gledati sve te zvijezde i nikada mi nije bilo sasvim jasno šta treba uraditi za vlastitu zvijezdu. Vrijeme je prošlo, a ja sada imam svoju zvijezdu i jako sam uzbuđen zbog toga. I dalje sam uzbuđen što sam glumac." -izjavio je dobitnik nagrade Emmy za ulogu u hit seriji 80-ih godina pod naslovom "Moonlighting".

[SLIKA]1[/SLIKA]

Willis je stekao svjetsku slavu kao detektiv "John McClane" u flimovima "Die Hard", a najnoviji nastavak "Live Free or Die Hard" moći ćemo pogledati u ljeto 2007. godine.

Lista filmova u kojima je glumio zaista je dugačka i impresivna, ali svakako treba spomenuti "Pulp Fiction," "The Sixth Sense," "Twelve Monkeys" i "The Jackal".