Film/TV
0

Britanski glumac Dougray Scott novi James Bond

NINA
Dougray Scottu filmu "Ripley's Game"
Dougray Scottu filmu "Ripley's Game"
Britanski glumac Dougray Scott (38) po svoj prilici će biti novi James Bond jer je uspio pobijediti konkurenciju koju su činili glumci Eric Bana, Ioan Gruffudd i Klay Oven.

On će biti sedmi glumac koji će se pojaviti u ulozi britanskog agenta 007 i publika će ga prvi put vidjeti u toj ulozi u 23. filmu o Jamesu Bondu. Izbor je pao na njega budući da su producenti donijeli odluku da žele da novi Bond bude nalik na agenta 007 koga je glumio škotski glumac Sean Connery, objavio je britanski list Sunday Mirror na Internetu.

"Producenti žele da Bond bude lukav i seksi. Sean je bio briljantan u tome. Budući je očigledno da on zbog svojih godina ne može ponovno glumiti Bonda, producenti traže mlađeg glumca sa sličnim karakteristikama", izjavio je jedan poznavalac prilika u filmskoj industriji, čije ime Sunday Mirror ne navodi.

Bondov producent Broccoli, koji upravo pregovara s Dougrayjem, smatra da će on biti savršen novi agent 007 za 21. stoljeće. Pierce Brosnan je prije dva mjeseca najavio da više neće glumiti Jamesa Bonda.