Film/TV
9

"Bitka za Pacifik 3D" i "Majstori iluzije" u Cinema Cityju

Novi blockbuster remake filmskog klasika "Usamljeni osvetnik" (The Lone Ranger), od tima koji stoji iza poznatnog filma Pirata s Kariba, obilježio je proteklu filmsku sedmicu u Cinema Cityju. Ova uzbudljiva avantura prožeta je akcijom i humorom, a čuveni maskirani junak oživljen je na novi način.

Ukoliko još uvijek niste pogledali ovu akcionu avanturu to možete učiniti i u novoj filmskoj sedmici.

Od 11. jula na repertoar Cinema Cityja dolazi nam nova fascinantna priča nenadmašnog vizionara Guillermoa del Toroa, "Bitka za Pacifik 3D" (Pacific Rim). Spektakularna akcija prepuna specijalnih efekata, u kojoj će samo najveći preživjeti. Vanzemaljci prijete uništenjem Zemlje, oduprijeti im se možemo jedino divovskim robotima kojima upravljaju najbolji piloti. Pretprodaja kino ulaznica za film "Bitka za Pacifik 3D" počinje od 09. jula na blagajnama Cinema Cityja.

U Cinema Cityju vas očekuju i četiri nevjerovatna mađioničara, tri nemoguće pljačke i milijarda dolara u novom trileru "Majstori iluzije" (Now you see me). FBI agenti prate grupu iluzionista koji pljačkaju banke tokom svojih izvedbi, a publiku nagrađuju ukradenim novcem. Pretprodaja kino ulaznica za film "Majstori iluzije počinje" od 09. jula.

Već od 17. jula, na repertoar Cinema Cityja dolazi urnebesna akcija "Specijalne agentice" (The Heat). Uštogljena FBI agentica Sarah Ashburn prisiljena je sarađivati sa bostonskom policajkom Shannon Mullins kako bi uhvatile opakog narko bossa. Problem je u tome što ni jedna od od njih nikad nije imala partnera, pa ni prijatelja.

Za vaše najdraže možete kupiti poklon vaučer u iznosu od 30 ili 50 KM. Poklonite najljepšu filmsku priču i preuzmite vaše dvije gratis ulaznice za film po izboru. Iznenadite vama drage osobe. Više informacija možete dobiti na info blagajnama Cinema City-a.

Upite možete poslati mail na info e-mail: info@ cinemacity.ba.