Film/TV
0

Beyonce uživa u snimanju filma "Dreamgirls"

Sarajevo-x.com
Beyonce Knowles je izjavila da joj prija rad sa Jamiem Foxxom, Eddiem Murphyem i rediteljem Billom Condonom u filmu "Dreamgirls" i da želi da snima još filmova.

"Dobila sam priliku da radim sa najboljim glumcima. Oni su veoma ljubazni i pružaju mi nevjerovatnu podršku. Obično, kada radite sa glumcima koji su dobili Oscara, nemate baš toliku podršku. Mogu samo da gledam i učim", rekla je 25-godšnja pjevačica za časopis "Prestige" iz Hong Konga.

U filmu "Dreamgirls" Foxx glumi prodavača automobila koji pokušava pronaći svoj put do detroitske muzičke scene i postaje menažer, koji se trudi sa spoji crnačku muziku u glavnim tokovima kulture bijelaca.

Murphy glumi R&B pjevača, dok Beyonce i Anika Noni Rose glume djevojke, koje počinju kao Murphyevi prateći vokali, ali pod vodstvom Foxxa postaju velika senzacija.

"Uzbudljivo je raditi nešto novo i izaći iz zone u kojoj se osjećam domaće. Nadam se da ću dobiti još uloga, ali većih, a ovaj film mi pomaže da se pripremim za te buduće uloge", rekla je Beyonce.