Film/TV
3

Balkan talent show u Velikom Bratu

Veliki Brat se uvijek potrudi da stanari dobiju sve potrebne rekvizite za zadatak koji ih očekuje. Tako su štikle postale najzanimljiviji predmet u kući.

Mika, Giba i Goran dobili su težak zadatak u kojem moraju plesati na pjesmu Beyonce, a visoke potpetice neizbježan su dio imidža.

Nakon prvih nekoliko nesigurnih koraka, blizanci i Goran su se dobro snašli pa su se u novom sportu željeli okušati i Darko i Ervin. Svima je bilo zabavno gledati ih kako nabadaju u njima, a nakon nekoliko minuta su se požalili da su uistinu neudobne te da se dive curama koje u njima provedu čitavu noć.

Ervinu i Darku ovotjedni zadatak se iznimno sviđa jer ponovno mogu pokazati svoju fizičku spremu. Dizati Barbaru i Tinu u zrak nije toliko naporno, a oni su dokazali da su spremni i za puno veće izazove. Ervin je bez poteškoća Darka dignuo iznad glave te dokazao da je i nakon više od 85 dana ostao u dobroj formi bez teretane i fitnesa.

Da se ne osjećaju zapostavljeno, Veliki Brat je stanarkama pripremio prekrasno iznenađenje. Prva je u ispovjedaonicu ušla Rada kako bi proćaskala sa svojim prijateljem Velikim Bratom. On ju je pitao što bi pitala Radeta kada bi ga mogla kontaktirati, a ona je očekivano odgovorila da bi željela znati jesu li on i druga djeca dobro. Ipak, dodala je da razumije ako neće moći dobiti tu privilegiju, jer je ovo show i ona ga poštuje.

U tom trenutku na vrata je ušao Rade, a njegova žena nije mogla sakriti veselje. Odmah ga je zagrlila, poljubila i komentirala da nije propao, da izgleda dobro. Bila je presretna, ali se u jednom trenutku i rasplakala.

Kako Rada ovotjedni zadatak izvršava sa Zoricom, i Zorica je imala priliku pozdraviti privremenog gosta. Razveselila se starom poznaniku, a tada im je Veliki Brat saopštio da za njih ima još jedno iznenađenje. Rade će nastupati s njima u petak na Balkan talent showu.

Dugogodišnji supružnici Vasić i Zorica stvarno se dobro zabavljali, a kako će proći njihov nastup, možete pratiti u emisiji uživo, sutra od 21 sat na OBN TV.