Nogomet
0

Azmir Husić gost Teleringa na OBN TV

Sponzorirani članak
Ozbiljan i profesionalan, predsjednik tuzlanske Slobode Azmir Husić gost je ovonedjeljnog Teleringa OBN TV. Husić nastoji na čvrste noge postaviti klub te se nije libio uhvatiti u koštac sa silnim problemima koji su ga dočekali.

Fudbalski klub Sloboda iz Tuzle pravi je hit ove sezone u bosanskohercegovačkom fudbalu. Od nedavnog povratka u Premijer ligu naše zemlje Tuzlaci su krenuli ogromnim koracima ka osvajanju titule prvaka BiH, u polufinalu su kupa BiH.

Veliki pomaci, od izgradnje stadiona, dovođenja iskusnog trenera pa do igračkog kadra dali su rezultate koji su Slobodu izbacili u prvi plan bh. fudbala. Najzaslužniji za uspjeh Slobode je Azmir Husić koji je svojim ulaganjima i profesionalnim odnosima od Slobode napravio klub koji je na pragu istorijskog uspjeha.

Koje su granice Slobode, šta misli o bh. fudbalu, zašto se odlučio na ulaganja u tuzlanski klub samo su neka od pitanja na koja će Azmir Husić odgovarati u nedjeljnom izdanju Teleringa OBN TV koji uređuje i vodi Mato Đaković, a koji je na programu 20.03.2016. od 12:50 sati.