Pozitiva(c) dana
0

Angelina Jolie neumorno promoviše i naše glumce u svijetu

Sarajevo-x.com
Angelina Jolie sa Zanom Marjanović (Foto: Arhiv/Reuters)
Angelina Jolie sa Zanom Marjanović (Foto: Arhiv/Reuters)
Holivudska diva Angelina Jolie nastavila je promovisati svoj film, a njime i našu zemlju gdje god stigne. Priliku za to iskoristila je i u Parizu, gdje je promovisala sasvim drugi film, "Tourist", u kojem glumi sa Johnnyjem Deppom. Oduševljeno je govorila o perspektivnim glumcima kojima je dala šansu da budu u centru pažnje umjesto nje i, očigledno, nije se pokajala.

Jolie je kazala da je ponosna na ono što su glumci ponudili i način na koji su odglumili određene scene, koje bi, kako kaže, ona drugačije izvela, a oni su ih uradili na svoj način i čak i bolje nego što je mogla zamisliti.

"Sjajno je skrenuti pažnju sa sebe na briljantne glumce iz mog filma"

Nakon što je prokockana prilika da se više dijelova filma snimi u našoj zemlji, od optužbi da banalizuje žrtve silovanja dugo se branila izrazima dubokog poštovanja i pozivala sve koji sumnjaju u njene dobre namjere da prvo pogledaju film pa tek onda sude, a sada više ne želi govoriti o tome, već pažnju javnosti želi usmjeriti na kvalitet "briljantnih glumaca" izabranih da rade s njom na ovom važnom projektu.

"Oduševljena sam što ću svijetu moći pokazati njihov rad i talenat", nije krila emocije Jolie.

Podsjetimo, glavnu ulogu u Angelininoj ljubavnoj priči za vrijeme rata u BiH tumači mlada Sarajka Zana Marjanović, a priliku da rade sa slavnom Angie od glumaca iz naše zemlje dobili su i Branko Đurić Đuro, Alma Terzić i Feđa Štukan.

Nije mala stvar da vas "na sva usta" hvali jedna Angelina Jolie.