Film/TV
0

VIDEO / Akcija "Argo" i animirani film "Pet legendi" uskoro u Cinema Cityju

Klix.ba
Nakon sjajnog vikenda i početka prikazivanja epske završnice Sumrak sage, "Praskozorje 2. Dio" i dalje puni kinodvorane. Istinski ljubitelji su mogli uživati u najgledanoj sagi svih vremena.

U sedmici od 22. novembra naši posjetitelji će uživati u nastavku prikazivanja filma "Praskozorje, 2. Dio".

Novonastalu porodičnu sreću Belle i Edwarda ubrzo će pokvariti zli Volturi koji u njihovoj kćeri vide veliku prijetnju. Nakon rođenja njihove kćeri Renesmee, Bella i Edward uživaju u porodičnoj idili. Bella upoznaje svoje nove moći te svakim danom sve više uživa u svom novom životu. No, stvari se uskoro zakompliciraju jer Volturi, najjači i najstariji klan vampira, u maloj Renesmee vide veliku prijetnju za svoj opstanak. Cullenovi sada moraju imati što veću pomoć i podršku među ostalim vampirskim klanovima i porodicama te se pripremiti za odlučujuću ultimativnu bitku koja će njihovoj porodici donijeti spas ili totalno uništenje.

Od 22. novembra u Cinema Cityju gledajte film "Oteta" (Stolen). Priča prati Willa Montgomeryja (Nicolas Cage), vrhunskog lopova koji je završio na izdržavanju osmogodišnje zatvorske kazne i potom želi promijeniti život i ostaviti prošlost iza sebe. Međutim, otimaju mu kćer i on kreće u opasnu potragu.

Već od 29. novembra u Cinema Cityju pogledajte film "Argo". Pod palicom oskarovaca Bena Afflecka (reditelj) i Georgea Clooneyja (producent), odlična glumačka ekipa na velika platna donosi istinitu priču o agentu CIA-e koji predvodi operaciju spašavanja šest američkih građana iz Irana. Film donosi napetu borbu za život, fascinantnu priču koja je decenijama bila nepoznata javnosti.

Za najmlađe posjetitelje Cinema City od 29. novembra nudi sjajnu zabavu uz film "Pet legendi" (Rise of the Guardians) u 3D-u.

Tvorci filmova "Shrek" i "Kung-fu panda" na velika platna donose epsku avanturu o legendarnim čuvarima dječijih snova. Ove zime sva djeca svijeta prvi put će vidjeti svoje čuvare zajedno i pridružiti im se u avanturi koju će pamtiti cijeli život.

Karte za ovaj animirani doživljaj možete kupiti na blagajnama Cinema Cityja od 26. novembra.

Sve upite o terminima prikazivanja filmova ili drugim uslugama iz ponude Cinema Cityja možete poslati na e-mail <ahref="mailto:[email protected]">[email protected] ili pozvati broj telefona 033/567-288.