magazin
0

Dugogodišnji prijatelj tvrdi: Philip Seymour Hoffman mi je bio ljubavnik

Klix.ba
Philip Seymour Hoffman (Foto: EPA)
Philip Seymour Hoffman (Foto: EPA)
Nakon smrti glumca i oskarovca Philipa Seymoura Hoffmana, na vidjelo izlaze novi detalji iz njegovog života. U novom bombastičnom intervjuu njegov prijatelj i čovjek koji ga je pronašao mrtvog tvrdi da je bio Hoffmanov ljubavnik.

Dramaturg i reditelj David Katz Bar u intervjuu koji je dao za National Enquirer je kazao da je bio u emotivnoj vezi s preminulim glumcem i da ga je vidio noć prije smrti.

Bar tvrdi da je Hoffmanova zbunjenost u vezi sa njegovim seksualnim sklonostima bila uzrok svađa sa majkom glumčeve djece te da su ga njegove seksualne sklonosti i odvele u pakao narkotika i alkohola.

"Bili smo homoseksualni ljubavnici, imali smo seksualne odnose", bio je precizan David Katz Bar u intervjuu za National Enquirer.

David Bar Katz
David Bar Katz

Pored toga je izjavio i to da je vidio Hoffmana kako uzima drogu u brojnim prilikama, ali da nikada nije ni posumnjao da su stvari sa ovisnošću postale toliko ozbiljne.

Intervju je u suprotnosti sa onim što je Bar izjavio odmah nakon što je Hoffmana pronašao mrtvog.

"Vidio sam ga prošle sedmice zadnji put, bio je čist i trijezan", izjavio je Bar u ponedjeljak, a sada tvrdi da ga je vidio dan prije smrti.

Hoffman je bio otac troje djece koje je imao sa partnericom Mimi O'Donnell.