magazin
0

Dječiji hor Basics na Happy :))) Stage-u

Klix.ba
Coca Cola Sarajevo Holiday Market je jučer, 9 januara, bogatim sadržajima upotpunio dan za posjetioce svih uzrasta.

Održane su brojne aktivnosti koje je posjetilo mnoštvo posjetitelja. Mališani su uživali u aktivnostima Argeta Junior Play House igraone, slikali se s Djeda Mrazom i vozili na postavljenim mašinama u zabavnom parku. Pjevačka zvijezda u usponu, Lejla Čaušević, oduševila je prisutne svojim performansom na Happy :))) Stage bini, a posjetitelji Sarajevsko pivo Holiday Puba su se provodili uz Undergroundere.

Na trećem Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu će i danas, 10. januara / siječnja, biti održane brojne aktivnosti. Za najmlađe posjetitelje će u Argeta Junior Play House igraoni biti organizirane kreativne radionice, a u 20 sati će ih na bini Happy :))) Stage zabavljati dječiji hor Basics. Sarajevsko pivo Holiday Pub će i ovog petka biti centar dobre zabave uz Gonzo Band, a koncert će početi u 21 sat.

Podsjećamo posjetitelje da u Sarajevsko pivo Holiday Pubu mogu popiti jutarnju Vispak kafu i ugrijati se uz Milford čajeve.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem medija, te putem društvenih mreža i oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.