magazin
0

Da li je zaista gotovo između Angeline i Brada?

Sarajevo-x.com
Stvari između Angeline Jolie i Brada Pita naglo su se pogoršale nakon njihovog nedavnog odmora u Francuskoj. Izvori govore da je njihova veza u velikoj krizi, a da osim posuđa, između najpoznatijeg para u Hollywoodu padaju i teške uvrjedljive riječi.

Izvori iz SAD-a bliski paru kažu da je njihova veza na samom kraju. Odnos između dvoje glumaca se jako pogoršao nakon putovanja u Francusku da već razmišljaju o razvodu.

Stvari su se naročito zahuktale kada je prilikom jedne svađe Angelina bacila čašu punu vina na Brada. Nepoznati Izvor je rekao za magazin Life & Style da je svađa započela u vezi s politikom, a na kraju diskusije Brad je nazvao Angelinu "nezrelom" pa ga je ona gađala čašom i psovala ga. Svjedoci kažu da je Brad bio užasnut Angelininim ponašanjem

Dalje se navodi da se par dogovorio kako će, u slučaju razvoda, Angelina imati pravo na starateljstvo nad usvojenom djecom te njihovom četrnaestomjesečnom kćerkom Shiloh.

Između ostalog, kao razlog njihovim čestim svađama, navodi se da je Bradu dosadilo raditi što Angelina kaže i pratiti je svuda po svijetu.