magazin
0

Coloseum Club proslavio devet godina rada

Sarajevo-x.com
U subotu, 22. oktobra 2011. u Coloseum Clubu održana je velika proslava devetog rođendana ovoga Cluba.
Da rođendansko slavlje bude zabavno i rasplesano pobrinula se muzička grupa Feedback. Nakon Feedbacka, prisutni su uživali u nesvakidašnjim gipsy ritmovima svjetski poznatog benda Earth Wheel Sky.

Humanitarni karakter svečanosti je dala donacija u iznosu od 5.000 KM, koju je Coloseum Club uručio Ski & Snowboard klubu LH Sport Team, a namijenjena je što kvalitetnijoj pripremi dječaka i djevojčica ovog kluba za predstojeću zimsku sezonu.

Uz odličnu muziku, sve prisutne je cijelu noć zabavljalo i nekoliko simpatičnih animatora koji su neumorno obilazili goste. Zabava je, kako i priliči rođendanskom slavlju, upotpunjena kulinarskim specijalitetima i selekcijom vrhunskih kvalitetnih vina.

Zabavi je prisustvovao veliki broj dobro raspoloženih zvanica, čineći tako još ljepšim ovaj važan dan Coloseum Cluba, koji je cijeli niz godina omiljeno mjesto za izlazak.

Hit Coloseum d.o.o. je dio velike korporacije Hit, koja predstavlja jednu od najvećih gaming&entertainment korporacija u Evropi.

Hit Coloseum važi za tržišnog lidera u pogledu organizacije kontinuiranih koncertnih sadržaja i najpoznatiji je zabavni centar u Sarajevu koji nudi žive igre (Američki rulet, Black Jack, Hit progresiv draw poker, Texas Holdem poker). Od samog osnivanja 2002. godine, na bh. tržištu je stekao epitet mjesta sa integralnom ponudom "sve na jednom mjestu".

Hit Coloseum do sada je ugostio više od 900.000 gostiju, organizovao više od 900 koncerata, veliki broj modnih revija, brojne promocije renomiranih lokalnih, ali i svjetskih kompanija, a podijeljeno je više od 90.000 nagrada.