magazin
155

Club Cristal vas poziva na najekstravagantniji doček Nove godine u Sarajevu

(Foto: Cabaret Gentlemen's Club Cristal)
Nakon što je otvaranjem elitnog striptiz kluba u centru Sarajeva javnost bila pozitivno uzburkana i sa odobravanjem prihvatila ovakvu vrstu zabave, menadžment Cabaret Gentlemen's Cluba Cristal ide dalje i otvara svoja vrata i za doček Nove godine, navode iz ovog sarajevskog kluba.

Svi oni koji žele svoju maštu pretvoriti u stvarnost i najluđu noć provesti u društvu sexy Cristalovih čarobnica, uz dodir crvenog satena i okusa Dom Perignona, dobili su mjesto koje će zasigurno ispuniti dio njihovih maštarija. Želite ulaznicu za ovaj provod? U srijedu, 24. decembra, tačno u podne će na portalu Kupikartu.ba u prodaju biti pušten limitiran broj od samo 50 all inclusive ulaznica za Cristalnu noć i to po sljedećim cijenama: parovi 250 eura, dame 100 eura i gospoda 200 eura, dodaju iz Cluba Cristal.

Trend all inclusive koji vlada svjetskim noćnim klubovima podrazumijeva uslugu neograničene konzumacije hrane i pića, kao i cjelonoćnu zabavu sa 12 sexy Mrazica.

Detaljnije o Cabaret Gentlemen's Clubu Cristal čitajte ovdje.
Svi gosti će te noći, između ostalog, imati mogućnost da se okušaju i u vještini plesa na šipci, naročito ukoliko žele da osvoje glavnu nagradu Cristalne noći - body swedes table.

Sve ostale pikanterije, koje je za novogodišnju noć pripremio management cluba će ostati tajna i bit će vrhunsko iznenađenje, pa čak i za onih 50 sretnih, koji uspiju doći do ulaznica za ovu Cristalnu sexy noć u kojoj se zasigurno mašta pretvara u stvarnost...