"Seks i grad 2" u Londonu
0

FOTO / Četiri najbolje prijateljice blistale na crvenom tepihu

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Četiri prijateljice iz visokog društva sinoć su zablistale na crvenom tepihu. London je napokon dobio dugoočekivanu premijeru filma "Seks i grad 2".

Sarah Jessica Parker, dama koju su mediji kritikovali u posljednje vrijeme zbog groznog stylinga i mršavosti, sinoć je naprosto blistala. Crna haljina, kreacija preminulog modnog dizajnera Alexandera McQueena joj je savršeno pristajala, a i sama Jessica Parker je to uvidjela.

"Jedino što sam mogla obući večeras bila je kreacija Alexandera McQueena. Nedostaje mi, mnogo", kazala je Parker koja je na tom crnom haljinom odala počast preminulom dizajneru.

U crnoj dekoltiranoj haljini s dubokim prorezom blistala je i Kim Cattrall, a kada su se pojavile na crvenom tepihu brojne okupljene obožavatelje oduševile su i Kristin Davis i Cynthia Nixon.

"Super nam je bilo ponovo raditi zajedno. Imale smo četiri sobe za presvlačenje ali smo koristile samo jednu. Sve je izgledalo kao da smo na samom početku, kao nekada davno kada smo snimale "Seks i grad". Bile je divno. Živjele smo skupa, jele smo skupa, pa čak smo skupa i spavale", izjavila je Jessica Parker.

Nastavak blockbuster serijala o avanturama čeitiri prijateljice moći ćete od 3. juna pogledati i u sarajevskom Cinema Cityju.