magazin
0

Čerkez Karasevdah Band u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Klix.ba
U petak, 3. januara, posjetitelji su imali priliku uživati u sunčanom danu ispunjenom mnoštvom aktivnosti na 3. Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu.

Najmlađi su uživali u programu Argeta Junior Play House igraone, fotografisali se sa Djeda Mrazom i vozili na mašinama postavljenim u zabavnom parku. DJ Keon je zabavljao prisutne od 20 sati na bini Happy :))) Stage, a provod se nastavio u 21 sat u Sarajevsko pivo Holiday Pubu uz Unplugged Plug Band.

Treći Coca Cola Sarajevo Holiday Market i preko vikenda nudi raznovrsan sadržaj za posjetitelje svih uzrasta.

U subotu, 4. januara, mališani će se imati priliku družiti s Barbie i Linom u Argeta Junior Play House igraoni, sudjelovati u edukativnim radionicama i zabavljati se sa maskotama od 14 sati na otvorenoj bini Happy :))) Stage. Čerkez Karasevdah Band će u 21 sat nastupiti u Sarajevsko pivo Holiday Pubu i prisutnima izvesti izvornu interpretaciju sevdaha, a prije koncerta će se održati treće sedmično izvlačenje dobitnika UniCredit nagradne igre.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.