Izrazi sućuti kolega
0

"Brittany je imala glas anđela i srce od zlata"

Sarajevo-x.com
Brittany Murphy
Brittany Murphy
Nakon što je 32-godišnja holivudska glumica Brittany Murphy u nedjelju ujutro iznenada preminula uslijed srčanog udara u svom domu u Los Angelesu, brojne svjetske zvijezde odale su počast kolegici.

Glumica Lindsay Lohan izrazila je sućut porodici prerano umrle Brittany i njenim voljenima napisavši na Twitteru: "Bila je sjajan talenat i predivna duša."

Kim Kardashian je dodala: "U šoku sam što je Murphy umrla! "Clueless" je moj najdraži film. Moje molitve su uz njenu porodicu i supruga."

Njena kolegica Alicia Silverstone, s kojom je zajedno snimala film "Clueless" 1995. godine, izjavila je: "Uvijek smo bile povezane i dijelile posebna iskustva. Volim je i nadam se da počiva u miru. Ovo je jako tužno. Voljela sam raditi s Brittany. Bila je tako talentovana, topla i mila."

Pjevačica Jessica Simpson je kazala: "Brittany Murphy je bila nevjerovatna zraka svjetla mnogim ljudima. Njen osmijeh je bio zarazan. Moje molitve su uz njenu porodicu i voljene."

Fred Durst je napisao: "Kakvo divno ljudsko biće", a Hilary Duff je ostavila kratku poruku: "RIP Brittany Murphy, uvijek ćeš ostati u našim srcima."

Donald Faison se također s tugom prisjetio kolegice rekavši: "Bila je jedna od najdivnijih ljudi koje sam ikad upoznao. Imala je glas anđela i srce od zlata. Sretan sam što sam radio sa tako posebnom osobom."

Ashton Kutcher je napisao: "Danas je svijet izgubio mali dio sunčeve svjetlosti. Moje duboko saučešće njenoj porodici, suprugu i sjajnoj majci Sharon."

Brittanyna bivša saradnica Denise Richards je dodala da je ovo "tragično, tužno i strašno."

Režiser Kevin Smith napisao je: "Nikad je nisam upoznao, ali mi je žao što čujem za Brittany Murphy. Laku noć, gospođice Murphy, nadam se da se zabavljate s prijateljima na nekom divnom mjestu."