magazin
0

Blavorsi u Sarajevsko Pivo Holiday Pubu

Klix.ba
Jučer su u okviru Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa održane brojne zabavne aktivnosti, koje je posjetilo mnoštvo posjetitelja.

Najmlađi su uživali u druženju s Linom i prikladnom programu Argeta Junior Play House igraone. U prepunom Sarajevsko pivo Holiday Pubu nastupio je band Gonzo, pa je i ove nedjelje Pub bio mjesto dobre zabave uz pića iz ponude Badel 1862. Đorđe Jovančić je svojim nastupom na Happy :))) Stage bini oduševio prisutne, a Krompir.ba je obradovao posjetitelje besplatnim palačinkama, koji su bili idealna poslastica uz Vispak kafu.

Treći Coca Cola Sarajevo Holiday Market će i danas, 6. januara / siječnja, svojim raznovrsnim sadržajima upotpuniti dan posjetiocima svih uzrasta.

Mališani će nastaviti druženje u Argeta Junior Play House igraoni sa Patkom Juniorom, sudjelovati u raznim edukativnim radionicama i zabavljati se uz Disney filmove. Skupina Street Feet Academy će pokazati svoja plesna umijeća prisutnima u 20 sati na otvorenoj bini Happy :))) Stage. Provod će se nastaviti i ovog ponedjeljka u Sarajevsko pivo Holiday Pubu, uz ritmove grupe Blavors.

Podsjećamo da posjetitelji svakog dana od 18 do 20 sati mogu uživati u After Work druženju uz vina iz Obiteljskog podruma Marijanović.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem medija, te putem društvenih mreža i oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.