magazin
4

Bh. turneja komičara koji je pjevao "Hej Ricky Martine, hajde bolan shvati me"

Klix.ba
Nesha Bridges (Nenad Danilović), široj javnosti poznat po parodiji "Hej Ricky Martine, hajde bolan shvati me...", nastupit će na svojoj prvoj turneji po Bosni i Hercegovini u večerima stand up komedije "Nesha Bridges stand up comedy show".
Turneja započinje 6. juna u OKC Abrašević - Mostar, 7. juna u ART Kino Kriterion - Sarajevo, 8. juna Teatar Kabare Tuzla i 9. juna Club BBCC Lukavac.

Cijena ulaznica za sve predstave u pretprodaji iznosi 8 KM, dok je na dan showa 10 KM. Napomenimo da je nastup Neshe Bridgesa u Tuzli i Lukavcu humanitarnog karaktera i da će dio sredstava biti upućen za stanovnike BiH ugrožene u poplavama i klizištima.

Stand up komedijom bavi se, po sopstvenom priznanju, otkad se rodio.

Sve što mu se u međuvremenu dešavalo – podstanarski problemi kod gazde Kineza, facijalna paraliza zbog stalnog osmjehivanja u uniformi radnika McDonaldsa i mnoge druge avanture – jedva čeka da podijeli sa publikom. Autor je i izvođač moderne šansone "Kamičak i bijela roljetna".

Njegov nastup se velikim dijelom zasniva na realnim pričama i likovima iz "kraja" i sjajnim imitacijama istih. U svakom slučaju nasmijat ćete se, ostat ćete zabezeknuti, pomislit ćete da je to što radi genijalno ili možda da ste vidjeli najveću glupost u životu.

Vezani članci