magazin
4

Bend Majstor Si na BH Telecom ULTRA Stageu

Klix.ba
U galerijskom prostoru Pan Winter Puba i danas možete pogledati izložbu "Mostovi Sarajeva" koja prikazuje najznačajnije sarajevske mostove i priču, ne samo o građevinskim objektima koji povezuju obale rijeke Miljacke, nego i o simbolima Sarajeva, koji povezuju ljude, civilizacije, epohe.

Na BH Telecom ULTRA Stageu nastupio je Band Jesters Play i Band Bagage dok je u PAN Winter Pubu goste u poslijepodnevnom terminu zabavljao Benko, a navečer je u istom prostoru nastupila grupa Open Mind.

Kao i predhodnih dana svoja vrata otvorila je i Coca-Cola kućica Djeda mraza, gdje će se do kraja Marketa sa najmlađima družiti Djed mraz i njegov pomoćnik Elf, dok će ta druženja ovjekovječiti fotograf Marketa.

Coca-Cola kućica Djeda mraza otvorena je radnim danima od 16 do 20 sati, a danima vikenda od 12 do 14 i od 16 do 20 sati.

Na BH Telecom ULTRA Stageu će danas u 19:30 nastupiti Band Majstor Si, dok će u PAN Winter Pubu u terminu od 16:30 do 19:30 i danas posjetitelje zabavljati gitarista Benko.

Od 21 sat u PAN Winter Pub-u će nastupiti Tamburaški orkestar Artis.

Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.