magazin
2

Bend Fabrika teologa danas nastupa na Sarajevo Holiday Marketu

Klix.ba
Na Trgu oslobođenja – Alija Izetbegović, gdje se od 10. decembra država Coca-Cola Sarajevo Holiday Market, i jučer je bilo veoma veselo.

Na BH Telecom ULTRA Stageu nastupili su članovi Mostar Rock School, dok je u PAN Winter Pubu goste u poslijepodnevnom terminu zabavljao Benko, a uvečer je u istom prostoru nastupio Selam Tufekčić Trio.

Za najmlađe posjetitelje bila je otvorena Coca-Cola kućica Djeda mraza, gdje su se mogli družiti i slikati sa Djeda mrazom i Elfom. Coca-Cola kućica Djeda mraza otvorena je radnim danima od 16 do 20 sati, a vikendom od 12 do 14 i od 16 do 20 sati.

Na BH Telecom ULTRA Stageu će danas u 19:30 nastupiti bend čiji su članovi studenti Franjevačke bogoslovije – Fabrika teologa.

Najmlađi i danas mogu učestvovati u nekom od sadržaja u besplatnoj igraonici Argeta Junior Play House, ili se zabaviti na nekoj od igračaka u mini luna parku.

U galerijskom prostoru PAN Winter Pub-a posjetitelji mogu pogledati izložbu ˝Mostovi Sarajeva˝, dok će od 21 sat u Pub-u nastupiti grupa Blavors, poznata po tome što uvijek kreira odličnu atmosferu.

Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.