magazin
85

Ballantine's Snow Football Cup 28. februara na Bjelašnici

Bjelašnica će 28. februara biti mjesto gdje će pored skijanja i drugih zimskih sportova pažnja biti usmjerena na još jednu zimsku atrakciju, a to je Ballantines Snow Football Cup.

Ballantine's je broj jedan škotski viski u Bosni i Hercegovini, kao i u zemljama regiona, ali i cijele Evrope, Azije i Pacifika a godišnje se prodaje više od 70 miliona boca.

Luksuzni premium viski je u posljednjih 10 godina osvojio više od 80 trofeja i medalja na međunarodnim takmičenja za kvalitetu, što je rezultat njegovog jedinstvenog bogatstva okusa i savršene ravnoteže.

Fudbal na snijegu je odavno atrakcija na mnogim planinama u evropi i nadamo se da će se taj trend nastaviti i kod nas.

Ballantines Snow Football Cup je fubalski turnir koji je organizovan za kafiće i očekujemo prijavu svih zainteresovanih kafića koji žele da se takmiče i osvoje atraktivne nagrade koje je spremio Ballantines.

Učešće na turniru je besplatno.

Turnir je organizovan za 28.02.2015. u 11 sati na fudbalskom stadionu Bjelašnica koji će biti pripremljen za odigravanje fudbala na snijegu.

Na turniru će učestvovati 12 ekipa koji će predstavljati kafiće, a koji će biti podijeljeni u 4 grupe sa po 3 ekipe.

Igra se u kružnom sistemu gdje će nakon odigranih utakmica u grupi pobjednici grupa igrati polufinala, a zatim i utakmicu za pobjednika Ballantines Snow Football Cupa.

Turnir se igra 4+1 sa mogućnosti izmjena. Igra se dva puta po 7 minuta i očekujemo Fair Play igru.

Za pobjedničke ekipe na turniru Ballantine's je spremio nagrade. Za vrijeme trajanja turnira organizovan je i Snow Party.

Pored fudbala na snijegu ekipe i publiku će zabavljati DJ.JUNG B uz promotivne cijene pića.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti pozivom na broj: 065 011 658 ili na mail: [email protected]. Zadnji rok prijava je 20.02.2015.