magazin
0

Australke ponovo poludjele za princom Harryjem, jedna ga poljubila u usta

Klix.ba
(Foto: AFP)
Princa Harryja i ovaj put je u Sindeyju dočekao veliki broj australskih fanova. Obožavateljice su vrišteći izgovarale njegovo ime, te nosile transparente na kojima piše "Oženi me", "Riđokosi su najbolji" i "Njegova kraljevska zgodnoća".

Harry je strpljivo išao od jedne do druge osobe, rukovao se, a jedna Australka ga je iznenadila poljupcem. Dvadesetjednogodišnja Victoria McRae obukla je australsku zastavu i držala znak na kojem je pisalo: "Oženi me prinče Harry, posljednja šansa".

Nakon što mu je postavila to pitanje lično, zgrabila ga je oko vrata i iznenadila poljupcem, što je oduševilo masu ljudi. Harry joj je odgovorio da mora razmisliti.

"Morala sam ga poljubiti. Morala sam poljubiti i premijera za kojeg nisam znala da je premijer. Harryju sam uspjela dodirnuta usne, a premijeru samo obraz", kazala je.

Stotine ljudi došlo je ispred Operske kuće da pozdravi princa koji je došao da okonča svoj rad u odbrambenim snagama Australije. Prije druženja s okupljenima, princ je prisustvovao vojnoj vježbi u luci Sidney.