Axe party
0

Anđeli će pasti u Sarajevu i Tuzli

Sponzorisani članak
U sarajevskom Cinemas Clubu 1. jula , a dan kasnije na afterbeach partyju sa tuširanjem na Panonika jezerima u Tuzli , odnosno klubu Palma biće održan AXE Party .

Kroz vruću sarajevsku noc i ludi afterbeach party u Tuzli vodiće nas DJ Frx, jedan od hrvatskih DJ-a sa najdužim stažem na sceni. Dobitnik je nagrade Zlatna Koogla za najboljeg DJ-a 2004. godine, sa svojim produkcijama bio je nekoliko puta nominiran za diskografsku nagradu Porin, a 2007. široka muzička ekspertiza i općenito ljubav prema muzici dovela ga je i do najpoznatije svjetske muzičke TV kuce MTV.

Domaćin party-a bit će prepoznatljivo TV lice, urednica i voditeljica RSG 1 Sarajevo Emela Burdzović .

Anđeoske hostese koje su možda došle iz Axe-ovog spota "I anđeli će pasti“ posjetiocima će objasniti pravila nagradne igre. Muškarci neće imati lak zadatak - trebaće osvojiti što više djevojaka. U tome će im pomoći zavodljivi miris AXE-a.

Najuspješniji zavodnici osvojit će osim pripadnica ljepšeg spola i ulaznice za ljetni AXE after beach festival u klubu Papaya na Zrću, koji će se održati krajem jula. A u Papayi još iznenađenja - The Shapeshifters, Norman Doray i Tom Novy.