magazin
0

Ambasada Norveške podržala Sarajevo Holiday Market

Klix.ba
Sarajevo Holiday Market događaj je koji je pokrenut s ciljem kreiranja istinskog prazničnog ugođaja u glavnom gradu BiH u periodu kada se u Sarajevu slave Hanuka, dva Božića (katolički i pravoslavni) i Nova godina (po Gregorijanskom i po Julijanskom kalendaru).

Značajnu podršku realizaciji 3. Sarajevo Holiday Market pružila je Ambasada Kraljevine Norveške u Bosni i Hercegovini, koja je ove godine po prvi učestvovala u realizaciji projekta.

Ambasada Kraljevine Norveške u Bosni i Hercegovini obezbijedila je sredstva za treninge zakupaca na Sarajevo Holiday Marketu, treninge njihovog prodajnog osoblja, nabavku inventara za kućice zakupaca, te subvencionirala zakupninu onih zakupaca koji su predstavljali socijalno ugrožene kategorije stanovništva.

Podrškom Ambasade Kraljevine Norveške u Bosni i Hercegovini unaprijeđena je sveukupna ponuda Marketa, pa se bez imalo pretjerivanja može reći da je sa aspekta kvalitete ponude na samom Marketu, ovogodišnji Sarajevo Holiday Market bio i najbolji dosadašnji.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.