magazin
17

Afganistan: Talibani ubili bivšeg partnera Britney Spears

FENA
John Sundahl
John Sundahl
John Sundahl, odlikovani pilot helikoptera i bivši partner Britney Spears ubijen je u Afganistanu, a Mirror javlja kako su ga ubile talibanske snage.

Sundahl je upravljao helikopterom na području Kabula, gdje je u privatnom aranžmanu mjesecima prevozio službenike diljem Afganistana.

Karl Sundahl, brat ubijenog pilota, rekao je kako je 44-godišnji John u Afganistan otišao kako bi pomagao ljudima.

"Slomljeni smo, John je tamo otišao kako bi pokušao popraviti zemlju. Pokušavao je pomoći ljudima, često je govorio kako je zemlja zapala u stanje haosa" kazao je Karl.

"Bio je na putu iz Kabula prema obližnjoj lokaciji, kada je njegov helikopter srušen. Državni službenici rekli su nam kako su to učinili talibani. Moji roditelji su veoma stari, pa znamo da je ovo i njima teško palo", dodao je.

Tijelo ubijenog pilota prevezeno je u SAD, gdje je obitelj održala malu misu za preminuloga u budističkom hramu u Los Angelesu.

"John je bio budist pa smo u skladu s njegovim željama održali njegov pogreb u budističkom hramu", dodaje Johnov brat Karl.

John Sundahl javnosti je poznatiji po svojoj vezi s Britney Spears.

Par se upoznao nakon grupe podrške za alkoholičare 2007. godine u Los Angelesu, a slavna pjevačica javno mu je zahvalila na ulozi koju je odigrao u njezinoj borbi protiv alkoholizma, prernosi Index.hr.