magazin
29

Adrenalin vikend u Ecofuturi: Odlična avantura za posljednje sunčane dane

Pred nama je jedan od posljednjih sunčanih i toplih vikenda ove godine. Nemojte propustiti priliku da ga provedete u društvu najdražih, a idealna prilika je eko-turistički kompleks Ecofutura u blizini Sarajeva, koji nudi zabavu i opuštanje u prirodnom okruženju.

Ecofutura je udaljena 12 kilometara od starog dijela Sarajeva. U unikatnom ambijentu restorana Ecofutura, sagrađenom od slame, drveta i gline, možete uživati u bogatoj ponudi zdrave hrane spravljene od visokokvalitetnih namirnica. Poseban ugođaj nudi noćenje u jednoj od interesantno uređenih soba u gostinskim kućama Ecofuture.

Ecofutura ima bogatu ponudu zanimljivih sadržaja za sve generacije koja obuhvata: Ecoland (adrenalinski park za djecu), adrenalin park za odrasle, terene za mali nogomet, odbojku na pijesku i košarku, paintball, kao i mogućnost organiziranja proslava, team buildinga, seminara i drugih sadržaja.

Domaćini su ovog vikenda pripremili posebnu ponudu za djecu i odrasle. Djeca će svoju zabavu pronaći u Ecolandu, dječijem zabavnom parku napravljenom od prirodnih materijala drveta, slame, kamena i eko boja. U parku se nalaze drvene penjalice, ljuljačke, klackalice, pijesak i tree climbing, pažljivo osmišljen i napravljen za najmlađe. Odrasli će moći uživati u adrenalinskom parku kroz tree climbing i zip line dužine 70 metara.

Ecofutura nagrađuje svoje Facebook fanove. Posjetite stranicu Ecofuture, postanite fanovi i osvojite besplatan zip line. Potrebno je da pošaljete poruku sa svojom mail adresom i vašim osnovnim podacima i spremni ste za odličnu adrenalinsku zabavu.

Nemojte propustiti priliku da doživite čaroliju rane jeseni i pobjegnete od sive svakodnevnice.

Za više informacija kontaktirajte Ecofuturu na broj telefona 066/015-105 i raspitajte se o svim ostalim aktivnostima i izletima.