lifestyle
39

Žena se razvela od muža jer je od nje tražio da bude kao Kim Kardashian

Klix.ba
Jedna Egipćanka se razvela od muža budući da je, kako kaže, od nje konstantno zahtijevao da više liči na Kim Kardashian i libansku divu Haifu Wehbe.

Žena po imenu Rahma se razvela zahvaljujući specijalnom aspektu zakona koji ženi omogućava da se razvede u zamjenu za miraz, javili su egipatski mediji. I iako je pozivanje na ovaj zakon prilično neuobičajeno, sud u Kairu je odlučio u korist žene.

"Varao me je bez razloga. Radim i imam dvogodišnje dijete. Nisam mu uskratila njegova prava, ali on je želio da izgledam kao Haifa Wehbe i Kim Kardashian, a ja jednostavno nisam jedna od tih umjetnih lutki", kazala je Rahma na sudu i priznala kako, kada je saznala da ju je prevario, više nije mogla biti s njim.

Rahma je pojasnila kako je njen muž od nje zahtijevao da postane pravi primjer Kim Kardashian i promijeni svoje osobine i ličnost.

"Oženio sam se kako bih živio smjerno i spriječio sebe da živim grešnim životom, no moja supruga nije brinula o meni, čak ni za vrijeme seksualnog odnosa. Varao sam je sa drugom ženom jer sam osjećao kako je moja supruga muževnija od mene", ispričao je muškarac na sudu.