Ponuda na eKuponu
0

Za samo 40 KM provjerite kako kuca vaše srce u ordinaciji dr. Šoševića

Sponzorirani članak
Želite znati kako kuca vaše srce? Onda ponudu na najposjećenijem portalu za grupnu kupovinu, eKuponu, ne smijete propustiti. U saradnji sa Internističkom ordinacijom dr. Šošević eKupon.ba vam je omogućio da sa nevjerovatnih 69 posto popusta izvršite kardiološku konsultaciju i ehokardiografiju, odnosno ultrazvuk srca.

Ponudu u ordinaciji dr. Šoševića na eKuponu možete dobiti za samo 40 KM umjesto 130 KM.

Ultrazvuk srca ili ehokardiografija (transtorakalna ehokardiografija) je neinvazivni metod pregleda srca, kojim se dobije slikovna informacija o najznačajnijim srčanim strukturama.

Izvodi se tako što se ultrazvučna sonda (dio aparata veličine mobitela) prislanja na lijevu stranu pacijentovog grudnog koša na više mjesta.

Zahvaljujući odašiljanju i odbijanju ultrazvučnih valova kroz tkiva u grudnom košu, elektronskim sklopovima u aparatu, na ekranu aparata dobija se slika srca. Internistička ordinacija dr. Šošević je jedna od najbolje opremljenih internistickih ordinacija u Sarajevu.

U ordinaciji će vas dočekati mr. sci. med. dr. Anes Šošević, specijalista interne medicine, koji će odgovoriti na svaki vaš zahtjev. Ljubazan i profesionalan pristup osoblja garantira vam besprijekornu uslugu, ali i kvalitet svih pregleda.

Osim ultrazvuka srca ordinacija dr. Šošević se bavi i internom medicinom, onkologijom, preventivnom medicinom, palijativnom njegom, ali i kućnim posjetama.

Samo preko portala eKupon ovu ponudu možete kupiti za 40 KM umjesto 130 KM. Kupljeni kupon možete iskoristiti do 23.10.2012. godine. Kupite kupon za sebe i za svoje najbliže i učinite nešto dobro za vaše i njihovo zdravlje.