Zdravlje
5

Ruž: Jedina crvena koju želite na koži vašeg lica

Depilacijom nadusnica rješavate se neželjenih dlačica na licu. Ali problem koji muči većinu žena nakon tretmana jeste uporno crvenilo. U nastavku otkrivamo kako brzo i sigurno umiriti kožu.

San svake žene je zdrava, njegovana i naravno, na mjestima gdje se podrazumjeva depilirana koža. Žene su već odavno navikle da podnose uglavnom bolne tretmane depilacije kako bi se riješile neželjenih dlačica.

Ali, zar baš bol mora da slijedi i nakon! Problem s kojim se obično susreću poslije tretmana jeste neželjeno crvenilo kože, svrbež i problem uraslih dlaka.

Spasonosno rješenje za mirnu kožu nakon depilacije, bez crvenila i otoka, i sa smanjenom mogućnosti upale uzrokovane urastanjem dlaka jeste antibakterijski hidrogel Tyrosur®.

Na kožu se nanosi odmah nakon tretmana i njegovo umirujuće dejstvo smirit će crvenilo za 15-ak minuta, a vama osigurati trenutke ugodnog hlađenja površine koja je tretirana; bilo da je riječ o depilaciji nogu, ruku, nadusnica ili neke druge zone na tijelu. Zahvaljujući antibakterijskom aktivnom sastojku uništavaju se bakterije koje su prisutne na koži, a njegova hidroformula nudi potrebnu vlažnost koja umiruje i osigurava da koža diše.

Lagan za nanošenje, bezbojan antibakterijski hidrogel Tyrosur®, ne ostavlja masne tragove. I zato nakon primjene, umjesto da se zbog crvenila skrivate u privatnosti doma, sigurni, bez neželjenog crvenila, nastavite svoj dan aktivno.

TYROSUR® – OBAVEZNI DIO SVAKE KUĆNE APOTEKE.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputstvo o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.