Zdravlje
0

Provjerite stanje svog organizma za samo 60 KM

Zdravlje je na prvom mjestu jer zdrav čovjek može sve. Posvetite pažnju sebi i svom zdravlju, vodite zdrav život i pazite na ishranu, a ako želite biti sigurni da vašem organizmu ništa ne nedostaje, onda je ovo ponuda za vas.

Uz novu ponudu na portalu eKupon.ba spriječite bilo kakva iznenađenja i platite samo 60 KM umjesto 120 KM za kompjutersku analizu stanja cijelog organizma u realizaciji firme Kompanor.

Kompjuterska analiza organizma je jedinstvena, neinvazivna metoda koja brzo i bez štetnog zračenja daje informacije o stanju organizma, zahvaljujući biorezonantnom skeneru, aparatu koji omogućava praćenje svih etapa i prelaza od zdravlja do bolesti, na osnovu promjene elektromagnetnih karakteristika tkiva organizma.

U aprilu 2013. godine je nabavljen najnoviji aparat/skener ove vrste, ubrzo nakon što je u Rusiji zvanično promovisan. On omogućava testiranje organizma na dodatnih 1.000 alergena, uključujući intoleranciju na hranu, dodatne presjeke koji namomogućavaju još detaljniji pristup stanju organizma, proširenu bazu podataka o preparatima na biljnoj bazi koje aparat na osnovu vegetotesta individualno preporučuje u svrhu jačanja organizma ili kao dodatna biljna terapija (kod ljudi koji već koriste konvencionalne lijekove).

Samo preko eKupon.ba ovu stanje svog organizma možete testirati za samo 60 KM. Ponudu možete pogledati ovdje.

Posjetite eKupon.ba i pogledajte sve aktivne ponude jer vjerujemo da ćete pronaći nešto za sebe. Osim web-stranice, tu je i njihova Facebook stranica.